Pse duhet tė votojmė PLSHR?


Pse duhet tė votojmė PLSHR?

Dezdemona Porja - Pse duhet të votojmë PLSHR?

E drejta qytetare për te votuar një forcë politike është e lirë për seicilin prej nesh.Një çështje e rëndësishme është tek zgjedhja e kësaj force dhe për të bërë një zgjedhje të duhur duhet parë interesat e përbashkëta qytetare dhe morale në të mirën tonë të përbashkët.Këto interesa i shpalos më së miri forca e re politike Lëvizja Shqipëria e Re që në themelin e saj ka vetë neve të rinjtë.Më konkretisht të votosh PLSHR do të thotë të zgjedhësh ndalimin e korrupsionit në të gjitha dikasteret dhe institucionet qofshin këto publike apo private.Të votosh PLSHR do të thotë ti thuash PO zbatimit të ligjit dhe ndëshkimit të të gjitha llojeve të krimeve apo shkeljeve penale.Të votosh PLSHR do të thotë ti lejosh hapësirën e lirë për të punuar dhe jetuar me standarte evropiane ç'do qytetari qoftë ai i varfër apo i pasur.Të votosh PLSHR do të thotë të sigurosh mirqënien e të gjitha shtresave të popullsisë.Të votosh PLSHR do të thotë të rikthejmë dhe një herë traditën e vjetër të cilësimit të familjes si diçka tepër e shenjtë, pasi në ditët e sotme ky koncept është zbehur ndjeshëm.Të votosh PLSHR do të thotë ti japësh krahë dhe frymë inisiativës e lirë të ç'do qytetari duke e lënë të realizoj ëndërrën dhe dëshirën që ka.Të votosh PLSHR do të thotë ti japësh të drejtën e qeverisjes të rinjëve me plotë energji pozitive dhe dëshirë të mirë për ta çuar më tej proçesin e demokratizimit të vendit duke u bërë një shoqëri me vlera të çmueshme qytetare dhe europiane.Të votosh PLSHR do të thotë të jetosh i qetë larg të gjitha kërcënimeve dhe krimeve të organizuara duke u ndëshkuar ç'do agresor i këtij lloji.

KA KAQ SHUMë ARSYE PëR Të ZGJEDHUR PLSHR-Në SAQë E VETMJA GJë Që NA NGELET Të BëJMë ëSHTë TI THEMI ç'DO MIKU, SHOKU, SHOQEJE APO Të AFëRMI PëR Të BëRë ZGJEDHJEN E DUHUR PLSHR.
ShpërndajeShare on Facebook